Header Home

Productie & verkoop bouwgranulaten

De groep Delahaye-Lauwers & Kesteleyn is een samensmelting van het bedrijf Kesteleyn, die fungeert als productieorgaan, en van Delahaye-Lauwers, die zorgt voor de handel van deze ruwe bouwgrondstoffen. Onze gecombineerde expertises zorgen ervoor dat we onze klanten van A tot Z professioneel kunnen adviseren. We hebben ook eigen concessies op zee.

#Locaties

Fotoboom Square

Site Boom

Vrijheidstraat 53, 2850 BOOM
+32 (0) 3 888 01 10 (open van 6u00 t/m 16u30)

Locatie Avelgem Square

Site Avelgem

Nijverheidslaan 50, 8580 AVELGEM
+32 (0)56 64 77 81

Fotogent Square

Site Gent

Zuiddokweg 50, 9000 GENT
+32 (0)9 251 15 22 (open van 6u00 t/m 17u00)

Fotoberingen Square

Site Beringen

Terbekstraat 40, 3580 BERINGEN
+32 (0) 11 42 47 04 (open van 7u00 t/m 17u00)

Duurzaam partnerschap

De groep Delahaye-Lauwers & Kesteleyn is producent en leverancier van granulaten en richt zich voornamelijk op de bouwsector. Ons gamma bestaat uit zand en grind, zowel zee- als riviergranulaten.

Vanuit de verschillende depots in Gent, Avelgem, Beringen en Boom staan wij in voor de productie en handel van ruwe grondstoffen voor de bouwsector, het bevrachten van schepen en de winning van ophoogzanden en zeezanden. Ons aanbod is volledig afgestemd op de wens van de klant.

Onze jarenlange ervaring, uitstekende productkennis, strikte kwaliteitsopvolging en ons nauwkeurig beheer van transport, garanderen dat wij een solide service aan onze klanten kunnen bieden. We kiezen niet alleen bewust voor duurzaam transport via waterwegen, maar streven ook voor duurzame relaties met onze klanten.

Onze goed bereikbare depots zijn langsheen water gelegen, waardoor een groot deel van het transport via scheepvaart verloopt. De groep Delahaye-Lauwers & Kesteleyn is gemachtigd om bevrachtingen van derden uit te voeren. We bezitten de nodige vergunningen voor vervoersmakelaar en vervoerscommissionair. 

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde op de Belgische en Noord-Franse markt van bouwgranulaten.

Uwpartnerinbouwgrondstoffen Min Square

Onze troeven

  • Jarenlange ervaring
  • Breed productaanbod op maat
  • Duurzame relaties
  • Hoge kwaliteitsgarantie
  • Goed bereikbare depots
  • Dochterbedrijf van de Nederlandse Dekker Groep